Wij ondersteunen volwassenen met forensische/psychiatrische, psychosociale en psychogeriatrische problemen in de thuissituatie. Mensen met verslavingsproblematiek, met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, mensen in de laatste levensfase en gezinnen met meervoudige problematiek met huisvesting, financiën, sociaal functioneren, psychisch functioneren, zingeving, lichamelijk functioneren, praktisch functioneren en dagbesteding.

ik-bak-er-weer-wat-van

Klachten

Stichting GoedGeregeld is er voor u en wij proberen zo goed mogelijk aan uw wensen en verwachtingen te voldoen. Onbedoeld kan het echter voorkomen dat u niet tevreden of teleurgesteld bent over de manier waarop wij ons werk doen.
Als dat gebeurt willen wij dat graag van u horen. Uw klacht is voor ons aanleiding om na te gaan of wij de kwaliteit van onze zorg kunnen verbeteren.

Wat is een klacht?

Ondanks dat wij als professional te gast zijn in uw huis kan er een situatie ontstaan waarover u niet tevreden bent of waardoor uw vertrouwen in de organisatie of een medewerker is aangetast. Bijvoorbeeld wanneer u het niet eens bent met een besluit of de manier waarop u benaderd of geïnformeerd wordt. Ook kunt u ontevreden zijn omdat u de begeleider moeilijk of helemaal niet heeft kunnen bereiken of omdat u lang heeft moeten wachten.

Hoe dient u een klacht in?

Probeer uw onvrede te bespreken met de betrokken begeleider. Vindt u dit moeilijk of komt u er samen niet uit? Neem dan contact op met een van de bestuursleden.
U kunt uw klacht sturen naar:
Stichting GoedGeregeld
Postbus 9134
9703 LC Groningen

Blijft u ontevreden na het contact met een van de bestuursleden of wilt u uw klacht direct vertrouwelijk bespreken dan kunt u zich wenden tot de onafhankelijke vertrouwenspersoon. De vertrouwenspersoon is niet in dienst van Stichting GoedGeregeld, maar is werkzaam bij Zorgbelang Groningen. De vertrouwenspersoon luistert naar uw verhaal en kan u informatie, advies en ondersteuning geven bij de aanpak van uw ongenoegen. De vertrouwenspersoon weet welke rechten en plichten u heeft.
De vertrouwenspersoon onderneemt alleen actie als u daarvoor toestemming geeft.
U kunt bellen en mailen naar de vertrouwenspersoon. De vertrouwenspersoon neemt binnen 8 werkdagen na het binnenkomen van uw klacht contact met u op.

Vertrouwenspersoon Zorgbelang Groningen

Schweitzerlaan 95
9728 NP Groningen
Tel: 06 34 28 07 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.zorgbelang-groningen.nl

Daarnaast kunt u terecht bij de klachtencommissie. De klachtencommissie is ook onafhankelijk en werkt volgens een formele procedure die in een reglement is vastgelegd. Dit reglement kunt u opvragen bij uw begeleider.
De klachtencommissie bestaat uit mensen met verschillende achtergronden; een jurist, gezondheidswetenschapper, organisatiepsycholoog. Zij zijn geen van allen in dienst of werkzaam bij Stichting GoedGeregeld. U kunt uw klacht schriftelijk indienen bij:

Klachtencommissie CBKZ Centraal Bureau Klachtenmanagement in de zorg

Molenstraat 30
4201 CX Gorinchem
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.cbkz.nl