Wij ondersteunen volwassenen met forensische/psychiatrische, psychosociale en psychogeriatrische problemen in de thuissituatie. Mensen met verslavingsproblematiek, met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, mensen in de laatste levensfase en gezinnen met meervoudige problematiek met huisvesting, financiën, sociaal functioneren, psychisch functioneren, zingeving, lichamelijk functioneren, praktisch functioneren en dagbesteding.

ik-bak-er-weer-wat-van

Niemand zit op problemen te wachten en iedereen heeft er mee te maken. De een wat meer dan de ander. Meestal lukt het om zelf de problemen op te lossen, maar soms ook niet. Zijn problemen niet meer op te lossen ondanks de hulp van familie en buren dan is het goed om zo snel mogelijk hulp te zoeken.

Stichting GoedGeregeld ondersteunt mensen vanaf 18 jaar in de thuissituatie. Mensen met verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, verslavingsproblematiek, forensisch psychiatrische, psychosociale en psychogeriatrische problemen, mensen in de laatste levensfase en gezinnen met meervoudige problematiek kunnen bij Stichting GoedGeregeld terecht voor hulp op het gebied van (onder meer) lichamelijke gezondheid, geestelijke gezondheid, sociaal netwerk, financiƫn, zelfverzorging, maatschappelijke participatie, dagbesting, justitie, huiselijke relaties, activiteiten dagelijks leven, huisvesting en verslaving.

Problemen kunnen overal door ontstaan. Soms door een lichamelijke of geestelijke beperking, omdat je ouder en eenzamer wordt of omdat je psychische problemen hebt. Een kleine steun in de rug is vaak voldoende om een verandering tot stand te brengen.