Wij ondersteunen volwassenen met forensische/psychiatrische, psychosociale en psychogeriatrische problemen in de thuissituatie. Mensen met verslavingsproblematiek, met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, mensen in de laatste levensfase en gezinnen met meervoudige problematiek met huisvesting, financiën, sociaal functioneren, psychisch functioneren, zingeving, lichamelijk functioneren, praktisch functioneren en dagbesteding.

achter-iedere-deur

Lid worden van de Raad van Zorgvragers?

De Stichting GoedGeregeld heeft sinds April 2013 een Raad van Zorgvragers. Dit is een groep mensen die de gemeenschappelijke belangen van alle zorgvragers van Stichting GoedGeregeld behartigt. 

We hebben dringend nieuwe mensen die lid willen worden van de raad. Iedere zorgvrager van de Stichting GoedGeregeld kan in principe lid worden. Dat heeft zo z'n voordelen: u leert de stichting op een andere manier kennen; u kunt uw ideeën kwijt en daarmee iets betekenen voor uw mede zorgvragers; u kunt nieuwe dingen uitproberen en veel leren.

Hebt u belangstelling, dan kunt u een email sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op dit moment hebben wij geen vacatures voor begeleiding.

Open sollicitaties zijn altijd welkom. 

U kunt uw brief met CV uitsluitend mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met in het onderwerp 'open sollicitatie + voorkeur regio'.