Wij ondersteunen volwassenen met forensische/psychiatrische, psychosociale en psychogeriatrische problemen in de thuissituatie. Mensen met verslavingsproblematiek, met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, mensen in de laatste levensfase en gezinnen met meervoudige problematiek met huisvesting, financiën, sociaal functioneren, psychisch functioneren, zingeving, lichamelijk functioneren, praktisch functioneren en dagbesteding.

achter-iedere-deur

Begeleiding op maat

"De primaire functie van Stichting GoedGeregeld is mensen met een hulpvraag te ondersteunen in het verwerven en behoud van zelfstandigheid en hun deelname aan de samenleving te stimuleren. Daarmee hebben en houden zij de regie over hun eigen leven."

Stichting GoedGeregeld biedt begeleiding op maat door in te voegen in het zorgsysteem. Wij zijn te gast in uw huis en in uw woon- en leefomgeving. Wij voegen in. Dit betekent dat we goed luisteren naar uw hulpvraag of zorgbehoefte. Dit kan betekenen dat we uit de thuissituatie gaan en bijvoorbeeld een wandeling gaan maken of afspreken op een bankje in het park of als u de deur niet uit durft, samen boodschappen doen. Soms zijn de problemen zo groot dat je afstand moet nemen om het geheel te kunnen zien. Een berg is immers van dichtbij veel omvangrijker dan van een afstand.

We leggen de nadruk op de mogelijkheden en niet op de onkunde. Men weet vaak te vertellen wat er niet goed gaat maar kunnen minder gemakkelijk aangeven waar onze kwaliteiten liggen. Daarom werken we met het Bruto Persoonlijk Geluk (BPG) en leggen wij de nadruk op acceptatie van de persoon als geheel.