Wij ondersteunen volwassenen met forensische/psychiatrische, psychosociale en psychogeriatrische problemen in de thuissituatie. Mensen met verslavingsproblematiek, met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, mensen in de laatste levensfase en gezinnen met meervoudige problematiek met huisvesting, financiën, sociaal functioneren, psychisch functioneren, zingeving, lichamelijk functioneren, praktisch functioneren en dagbesteding.

ieder-mens-heeft-een-verhaal

De Raad van Bestuur, bestaande uit twee vrouwen, geeft strategisch leiding aan de gehele organisatie. Zij is eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de organisatie en kan daarop door zowel de Raad van Toezicht als de Raad van Zorgvragers worden aangesproken. Het bestuur is ook werkzaam in het primaire proces.

Stichting GoedGeregeld is in 2007 opgericht uit een initiatief van vier vrouwen van verschillende leeftijden die hun sporen in de zorg verdiend hebben en samen vormden zij de Raad van Bestuur. In 2013 en 2014 hebben 2 bestuursleden besloten zich terug te trekken maar zijn werkzaam gebleven binnen de organisatie.